Als nog niemand aan vakantie denkt


22 mei 2013, toen haast nog niemand aan vakantie dacht gingen wij met onze Eriba Triton 430 Cult richting het Noorden. De temperaturen bij vertrek waren nog niet om naar huis te schrijven, maar uit Scandinavië kwamen gunstige berichten over het weer en dat bleek inderdaad ook zo te zijn, alhoewel de eerste dagen moesten we er wat de regen betreft wel aan geloven, maar daarna werd het alle dagen warmer en over het weer hoor je ons niet meer klagen. Het was een wat andere vakantie als anders door persoonlijke omstandigheden, maar de foto’s zijn er niet minder om geworden. We nemen u graag mee op onze reis en zijn heel benieuwd naar de reacties.

Traditioneel was onze eerste camping op Mon. Camping Vestmon om precies te zijn. Inderdaad we waren de enige gasten en hadden de hele camping en het strand voor onszelf.

Traditioneel was onze eerste camping op Mon. Camping Vestmon om precies te zijn. Inderdaad we waren de enige gasten en hadden de hele camping en het strand voor onszelf.

Vestmon 2013 - 2

Eind mei stonden de koolzaadvelden nog in bloei. een prachtgezicht tegen de mooie blauwe luchten.

Vestmon 2013 - 3

De witte kerk van Fanefjord zie je overal opduiken als de op de fiets over Vest Mon rijdt.

Vestmon 2013 - 4

Een beetje heuvelachtig en niet altijd verharde paden, maar prima te fietsen. Dit is pas echt genieten.

Vestmon 2013 - 5

Dane Flint zou je een industrieel erfgoed kunnen noemen. Volgens ons was het een stenenbrekerij. Het strand ligt daar namelijk vol met kiezelstenen en bij Dane Flint werden die vermalen.

Vestmon 2013 - 6

We hebben niet de indruk dat er nog wordt gewerkt, maar voor de fotograaf is het een heel mooi object om vast te leggen.

Advertenties

7 thoughts on “Als nog niemand aan vakantie denkt

 1. Marten en Nera, heb eerste verslag gelezen en ben zeker benieuwd naar de volgende verslagen. Jullie hebben wel kunnen genieten ondanks de omstandigheden.
  Groetjes willem en ria.

  • Ja, Willem en Ria, het begin is er weer.
   Het is te mooi weer op dit ogenblik om direct in volle vaart door te gaan, maar alle zeven weken zullen de komende tijd aan de beurt komen.

 2. Hé, Marten en Nera, leuk om jullie foto’s alvast te zien! Dat smaakt naar meer.
  Groeten uit Hoogezand

  • Ja het begin is er, er zal nog heel wat voorbij komen de komende tijd.

 3. ”Als nog niemand aan vakantie denkt”, hahaha 22 mei arriveerde ik op de poolcirkel…..:-) 🙂
  En ik kwam toen al reizigers tegen die al een een week of vier onderweg waren!!!!!!

Reacties zijn gesloten.