Mariannelund op herhaling


Twee keer in één vakantie op dezelfde camping doen we niet gauw, maar dit jaar waren we twee keer op Spilhammars Camping in Mariannelund. Deze keer tot en met 3 juli.
De vorige keer dat we hier waren was eind mei, begin juni. De camping was nu een stuk drukker dan de vorige keer. Dat was eerst even slikken, maar na een poosje waren we daar ook aan gewend. We hebben hier een aantal leuke wandelingen gemaakt en hebben ons er weer best vermaakt. In Vimmerby waren we nog op bezoek bij de schrijfster Astrid Lindgren. In een souvenirwinkel maakte ik tot ongenoegen van de verkoopster een foto van Nera. Ik moest nog net niet mijn fotokaartje inleveren. Wat een truttebol……
We zagen ook dat sommige Zweden het niet zo nauw nemen met het opruimen van hun rommel. Op de camping zagen we dat sommigen er heel wat voor over hebben om op het mooiste plaatsje van de camping te staan. Ja, eigenlijk stond die ene boom behoorlijk in de weg. En dan die mevrouw met al die hondjes. Volgens ons zijn die kleine opdonders in Scandinavië heel populair. En waarom we er voor de tweede keer in één jaar kwamen? Ach, het is gewoon een geweldige camping, maar dat hadden we eind mei ook al verteld.
Mar1mar2 mar4 mar5 mar6 mar7 mar8 mar9 mar10

Advertenties