Aan alles komt een eind


Ik was haast vergeten om nog een eind aan ons vakantieverhaal te breien. Inmiddels waren we alweer een poosje naar Drenthe geweest, dus deze blog was er even bij ingeschoten. Maar nadat we uit Zweden waren vertrokken gingen we weer via de brug en tunnels naar Denemarken en zijn we onze vakantie geëindigd waar hij ook was begonnen. Toen we hier eind mei waren was het nog heel stil en hadden we de camping voor ons alleen. Nu was het wat drukker, maar er was nog plaats genoeg. We hebben nog genoten van het mooie weer op Vestmon. De dag voordat we zouden vertrekken werden we nog verrast met een opmerking van een medelander die de camping op kwam rijden. “Oh, jullie staan op onze plaats”. Nou wordt het tijd om te vertrekken, zeiden we tegen mekaar en dat hebben we de volgende dag, zoals in de bedoeling lag, dan ook maar gedaan. Bij thuiskomst hadden we er ruim zeven weken Scandinavië op zitten en inmiddels hebben we al weer plannen in de maak voor onze Scandinaviëreis 2014. Bij leven en welzijn willen we dan naar Noord Noorwegen.

Mon1 mon2 mon3 mon4 mon5 mon6 mon7 mon8

Advertenties

10 thoughts on “Aan alles komt een eind

  1. Zo te lezen hebben jullie een prachtige vakantie gehad in scandinavie, heerlijk om te lezen, volgend jaar gaan wij ook weer. De route ligt klaar, bedankt dat we jullie verhaal mochten lezen

  2. …..dus volgend jaar Noord- Noorwegen, hoe ver Nordkapp, Grense Jakobselv? Ik kan het jullie aanbevelen en misschien kom ik jullie wel tegen in Kirkenes ofzo 🙂 want het ligt in de planning volgend jaar, ijs en wederdiende weer die kant op te gaan…..

    • Jij ziet ook alles Jacolien. Nee, deze keer niet. Maar ik kwam gisteren in de tuin nog een mooie tegen van één van de vorige reizen. Die zal ik voor je bewaren.

Reacties zijn gesloten.