1981-2014


Ik heb het even nagekeken. Begonnen in 1981 en één jaar wegens omstandigheden niet geweest, betekent dat we dit jaar voor de 33ste keer naar Scandinavië zijn geweest.
Dat het ons na al die jaren nog niet is gaan vervelen is voor velen onbegrijpelijk, maar wij hebben ons hart verpand aan Scandinavië en dan bedoelen we Denemarken, Zweden en Noorwegen en dit jaar voor het eerst ook een stukje Finland. De 2014 reis is inmiddels al weer achter de rug, maar het verhaal en de foto’s zullen we de komende tijd hier gaan publiceren.
We begonnen dit jaar al op 14 mei en namen geen boot en gingen over land en over de bruggen. Via Bremen(anderhalf uur in de file) en Hamburg reden we naar Flensburg en via Kolding bereikten we het eiland Funen.
Onze eerste camping was http://www.rojleklintcamping.dk/
Tot 19 mei bleven we hier staan. We hadden ook een daalders plekje. De camping op zich is geen vijfsterren camping en er zijn nog wel wat verbeterpunten te noemen, maar de omgeving is er mooi en als start van de vakantie is het best leuk om wat te wennen aan het kampeergevoel.
Het begin van het verhaal is klaar. De komende weken zullen er regelmatig aanvullingen komen.
P1130589
P1130620 P1130658 P1130680

Advertenties

5 thoughts on “1981-2014

  1. Leuk dat jullie weer een nieuw reisverhaal schrijven. Ben er benieuwd naar. Ik kon al niks meer vinden😳

    • Hoi Lida
      Ja ik zal proberen iedere dag een stukje te schrijven. Acht weken was wel lang:-)

  2. ik was al gewaarschuwd voor de file’s bij Bremen en de Elbetunnel bij Hamburg, vandaar
    een dag eerder als jullie om drie uur in morgen vertrokken en was tegen een uur of file vrij Hamburg gepasseerd. Op de radio kwamen toen ook de eerste file meldingen……….

Reacties zijn gesloten.