Van Vaxtorp in één keer naar huis


Maandag 7 juli vertrekken we al om 6.20 uur vanaf de camping.Om 8 uur zijn we al in Kopenhagen en om 11.40 uur gaan we al met de boot over van Rodby naar Puttgarden.
Om 19.30 uur zijn we weer thuis. De oplettende lezer zal kunnen nagaan dat we acht weken minus 1 dag weg zijn geweest. De kilometerteller van de auto is 7959 kilometer vooruit gegaan. De schade: logo van de auto stuk(inmiddels door de dealer gratis gerepareerd), een ster in de voorruit(ook inmiddels gerepareerd) en we missen onze watergieter(moet nog ergens in Tanum liggen). Het was onze langste tocht tot nu toe zowel qua afstand als qua tijd. Wij hebben het naar onze zin gehad!
P1140495 P1140506 P1140508 P1140513

4 thoughts on “Van Vaxtorp in één keer naar huis

  1. Het lezen van jullie reisverslag was zeer de moeite waard Marten. Met name ook omdat wij sinds 2013 “Scandinavië verslaafd” zijn. Wij kamperen ook dus foto’s en informatie over campings vind ik erg leuk. Wellicht dat wij de informatie in de toekomst nog gebruiken als we zelf weer een reis naar het Hoge Noorden gaan uitstippelen. Mij stemt het altijd een beetje weemoedig als zo’n mooie reis weer ten einde is. Maar ja zo gaat het. Op naar de volgende vakantie!

  2. Ja het reisverslag is weer aan zijn eindje gekomen. Wij genieten nu nog even na in onze Eriba van de nazomer. Prachtig weer in september wat wil je nog meer.

  3. Ik heb alles gelezen en de foto’s gezien.
    Het is daar ruig rustig en wijds en zeker als men daar acht weken heen gaat is het wel de moeite waard.
    Het was een zeer mooi reisverslag zowel van jou Marten als mede van jou vrouw.
    Bedankt voor de berichten.

Reacties zijn gesloten.